domingo, 21 de octubre de 2012

Google Drive

Google Drive és un sistema d'emmagatzematge d'arxius en linia. Disposa de 5 gigabytes d'espai gratuits que es poden ampliar amb pagament. Va sorgir com una ampliació a Google Docs, que és un programa web gratuit que serveix per crear documents en línia. Disposa d'un processador de textos, una full de càlcul, un programa de presentació, un creador de dibuixos i un editor de formularis. 

Els documents d'aquest programa es poden compartir amb altres usuaris de gmail, facilitant-nos d'aquesta manera a l'hora de fer treballs en grup: cadascú pot veure i editar el document des del seu ordinador i només hi ha una copia, la qual cosa evita les muntanyes de papers que es creen quan es fa un treball amb molta gent. 

Un cop sabuda tota aquesta informació, a classe de GTIC se'ns va encomanar fer una treball col·laboratiu mitjançant Google Drive. Fets els grups, vam haver de crear un document a Google Docs i compartir-lo amb els demés membres. (Per crear un document s'ha d'entrar a Google Drive, clicar Crea i després Document. Un cop obert el document, clicar a Comparteix i s'ha d'escriure el correu de gmail dels demés membres del grup).

Aquest és el document de text que vam crear a través de Google Docs:

 

Després, vam haver de fer una presentació amb el tema que vam escollir -en el nostres cas va ser el modelatge. (Per crear una presentació s'ha d'entrar a Google Drive, clicar Crea i després Presentació).

Aquesta és la nostra presentació sobre el modelatge: 



(Per penjar el document i la presentació al bloc, s'ha d'obrir l'arxiu des de Google Drive, clicar a Fitxer, després a Publica al web i copiar el codi que se'ns proporciona. Després, s'ha d'enganxar a l'entrada del bloc des d'HTML)


També vam haver de fer un formulari amb preguntes relacionades amb el tema de la presentació anterior:


EL MODELATGE
Principio del formulario

Quines són les diferents tècniques del modelatge?
·          Modelatge i treball amb plastelina
·          Modelatge i motlle
·          Motlle i treball amb guix

Que és el modelatge?
·          Donar forma als diferents objectes fins ha aconseguir el resultat esperat
·          Treballar amb les mans el fang
·          Donar forma a objectes sense aconseguir cap resultat

Fins quina edat és important treballar el modelatge amb els infants?
·          6 anys
·          30 mesos
·          Un any i mig




Bibliografia: -http://es.wikipedia.org/wiki/Google_Drive

No hay comentarios:

Publicar un comentario