lunes, 24 de septiembre de 2012

Què és una webquest?

Una webquest és un recurs didàctic i pràctic que es fa servir a les escoles, que permet que els alumnes treballin de forma més autònoma, però guiats pel professor. És planteja un problema i els alumnes, a partir de recerques a internet, l'han de resoldre. 
Amb aquest mètode els alumnes treballen dins l'entorn de la tecnologia - ja que han de buscar la informació necessària que demana l'assignatura a internet - i els ensenya a treballar en equip i individualment - ja que després comparteixen les conclusions extretes del treball fet per ells a partir del treball cooperatiu. 

Un exemple el trobem en el vídeo que està penjat a continuació, on uns nens del cicle superior del CEIP Gras i Soler d'Esplugues de Llobregat fan una webquest sobre les constel·lacions zodiacals. 

Edu3.cat



Aquest vídeo està extret del web www.edu3.cat, on també es poden trobar molts recursos audiovisuals de diferents assignatures que s'imparteixen a les escoles que poden ajudar als professors a fer certes dinàmiques dins les seves classes i als alumnes noves tècniques d'aprenentatge. 



Bibliografia: - www.edu3.cat
                   - Viquipèdia

No hay comentarios:

Publicar un comentario